Apotheek Bussum Zuid is op werkdagen open van 08:00 tot 17:30

Heeft u vragen? Mail ons op apotheek.bussumzuid@ezorg.nl of bel ons op 035 - 693 16 18

Menu:

Service

Bezorgdienst
Voor wie niet naar de apotheek kan komen heeft Apotheek Bussum Zuid een bezorgdienst. Er wordt dagelijks tussen 14 en 18 uur bezorgd.

Assortiment
Naast genees- en verbandmiddelen kunt u bij ons voor incontinentiemateriaal terecht. Van de meest voorkomende artikelen hebben wij voldoende voorraad om u meteen te kunnen helpen. Onze medewerkers zijn ervoor opgeleid om een advies op maat te geven. Wanneer u een bijzonder (natuur)geneesmiddel wilt hebben, en u bestelt dit voor half drie bij ons, dan hebben wij dat meestal de volgende ochtend om 10 uur in huis.

Rechtstreekse declaratie aan verzekeringen
Indien wij uw geboortedatum, verzekering en verzekeringsnummer kennen, kunnen wij de rekening van de meeste geneesmiddelen rechtstreeks naar uw verzekering sturen. U heeft daar zelf geen omkijken naar. Houd er echter rekening mee, dat sommige medicijnen niet (geheel) worden vergoed. Dan moet u zelf betalen of bijbetalen.

Wilt u de apotheker spreken?
Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste van te voren (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker, dat u hem of haar direct kunt spreken, en dat er voldoende tijd is om uw vragen te beantwoorden.

banner-kijksluiter