Apotheek Bussum Zuid is op werkdagen open van 08:00 tot 17:30

Heeft u vragen? Mail ons op apotheek.bussumzuid@ezorg.nl of bel ons op 035 - 693 16 18

Menu:

Werken Bij

We staan altijd open voor een gesprek met goede en gemotiveerde apothekersassistenten, apotheekmedewerkers en apothekers. Een open sollicitatie is altijd welkom. Dus zoek gerust contact.

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistent(e). 24-32 uur

Waarom zou je voor onze organisatie kiezen, een logische vraag in deze tijden van schaarste op de arbeidsmarkt. Maar wij bieden een omgeving waarin jij je talenten kan ontwikkelen en kan leren. Wij pakken dingen net even iets anders aan dan de gemiddelde apotheek. We zijn bezig de organisatie in te richten volgens het “hub-model” met 1 centrale locatie waar veel gebeurt op het gebied van de logistiek. Met daaromheen de apotheken (Gooise Apotheek en Bussum-Zuid) en ons Servicepunt Schmidt waar we zo veel mogelijk tijd proberen te maken voor de klant en ons steeds meer focussen op zorg. Zo scheiden op efficiënte wijze zorg en logistiek. Zo kunnen we onze groeiende apotheken en de groeiende zorgvraag beter afhandelen.

Ten slotte hebben wij ook nog een tiental zorginstellingen als klant.

We hebben dus een diverse organisatie. Of je hart ligt bij klantcontact, logistiek, instellingen of kwaliteit. Of je houd juist van afwisseling. Wij kunnen je een mooie, leerzame en professionele plek bieden. In principe geldt de vacature voor beide locaties, en kan je (uiteraard in overleg) op beide locaties ingezet worden.

Ook leiden we mensen op, medewerkers, apothekersassistenten, apothekers en ook apothekers in de specialisatie fase. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen.

De apotheken horen niet bij een keten of franchise. Ze vallen onder 2 lokale eigenaren. De huidige 4 apothekers in de organisatie zijn betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en er is altijd een apotheker aanwezig of bereikbaar.

Alles bij elkaar is het een middelgrote organisatie. Een organisatie met oog voor de klant en focus op kwaliteit. We kunnen je een baan aanbieden waarin jij je kan ontwikkelen op punten waar jij interesse in hebt. Is dat zorg? logistiek? instellingsfarmacie of iets anders? We komen graag met je in gesprek om kennis te maken en alles te vertellen over onze mooie organisatie.